UUTTA! Liity Jäseneksi

Finnish Women Worldwide on yhteisö sinulle, ulkosuomalainen nainen, kun haluat verkostoitua paikallisesti, kansainvälisesti ja ammatillisesti muiden suomalaisnaisten kanssa. Kannustamme näkemään kansainvälisen kokemuksen voimavarana ja edustamme kansainvälistä näkökulmaa Suomen suuntaan.

Lue täältä lisää Missiostamme.

Finnish Women Worldwiden on rekisteröity yhdistykseksi keväällä 2021. Tulevaisuudessa keskitymme entistä voimakkaammin jäsentemme verkostoitumismahdollisuuksiin ja tarjoamme enemmän ja monipuolisempia tilaisuuksia ja sisältöjä. Osa ennen Facebook-ryhmässä tarjotuista sisällöistä tulee jatkossa vain jäsenten saataville. Jäsenillä tulee myös olemaan etuosto-oikeus live-tallenteiden ja webinaarien lippuihin. 

Miksi kannattaa liittyä nyt heti?

  • Liittymällä jäseneksi vuoden 2021 aikana, saat vuoden 2022 jäsenyyden kaupan päälle! 
  • Voit olla mukana kehittämässä yhteisömme toimintaa lähes alusta alkaen. Olemme kehitysvaiheessa ja alustamme julkaistaan syyskuussa 2021.

Maksa jäsenyys Paypalilla finnishwomenworldwide@gmail.com ja täytä sen jälkeen tietosi jäsenlomakkeelle täällä.

Jäsenmaksulla tuet paitsi verkostomme kehittämistä myös ulkosuomalaisen naisen ääntä niin maailmalla kuin Suomen yhteiskunnallisessa keskustelussa ja pääset mukaan vaikuttamaan FWW:n tulevaisuuden kehityssuuntiin yhdistyksen kokouksissa.

Olen jäsenenä Facebook-ryhmässä – pitääkö minun maksaa FWW:n jäsenmaksu?

Ei tarvitse, ellet halua. Finnish Women Worldwide tulee niin nyt kuin myös tulevaisuudessa tarjoamaan avoimen Facebook-ryhmän, jossa voit olla mukana myös ilman sitoutumista yhdistyksen jäsenyyteen.

Osa ennen Facebook-ryhmässä tarjotuista sisällöistä tulee jatkossa (vuodesta 2022 alkaen) vain jäsenten saataville. Jäsenillä tulee myös olemaan etuosto-oikeus live-tallenteiden ja webinaarien lippuihin. Myös ei-jäsenten mainostusoikeus poistuu syksyllä.