Perustajatiimi

Näistä Keski-Euroopan yllytyshulluista se idea sitten lähti. Yhteishenki oli hetkessä katossa, ja vaikka emme olleet koskaan tavanneet aikaisemmin, Rotterdamin seminaari pyöräytettiin kokoon muutamassa kuukaudessa.

Irene ..inspiroituu tasaiseen tahtiin milloin mistäkin. Luxemburgissa pian kymmenettä vuotta asuva kahden pienen pojan äiti työskentelee projektipäällikkönä konsultointiyrityksessä. Finnish-Luxembourg -järjestön hallituksen puheenjohtaja, Luxemburgin sekä ulkosuomalaisten naisten urakysymyksiin liittyvien Facebook-verkostojen perustaja.

Niina …on monipuolinen innostuja ja innostaja ulkosuomalaisten keskusteluryhmissä. Romaaninen filologia ja kiinnostus kielitieteeseen toivat Niinan aikoinaan Belgiaan, vaikka uransa Niina onkin sittemmin luonut tilaus-toimitusprosessin hallinnan parissa. Kaksikielisyyden tukeminen ja ulkosuomalaisten vertaistuki ovat kuitenkin se Suuri Kutsumus, ja tällä hetkellä Niina on paitsi kaksikielisen tytön äiti, myös Aachenin Suomi-koulun puheenjohtaja.

Annika …innostuu monikielisyydestä ja Suomen ja Ranskan välisten siteiden vahvistamisesta. Hän on toiminut yläasteen kieltenopettajana sekä Suomessa että Ranskassa ja asuu tällä hetkellä perheensä kanssa Strasbourgissa. Annikan suuri unelma on luoda resurssipankki, joka auttaisi kaikkia ulkosuomalaisia perheitä tekemään suomen kielen ja kulttuurin ylläpitämisestä helpompaa.

Maria … saa päivittäin noin sata ideaa, joista pari jopa toimii. Saksan Wolfsburgissa asuva äiti-ihminen, jonka päivät kuluvat teknisen alan markkinointityössä. Työ Saksassa- blogin ja Työpaikat Saksassa -facebook-ryhmän perustaja sekä saksalaisen työelämän tuntija ja valmentaja.