Tuhansia työtunteja, viilaamista, sorvaamista, soveltamista, kymmeniä zoom-palavereja… mutta myös upeita kohtaamisia, hienoja ihmiskontakteja, verkostoja ja jopa oikeita ystäviä. Tältä näyttää Finnish Women Worldwide järjestäjän näkökulmasta. 

Takanamme on nyt kaksi vuotta aktiivista työskentelyä ulkosuomalaisten naisten hyväksi ja olemme jo pitkään toimineet järjestäytyneesti ja myös tavoitteellisesti. Se on kantanut hedelmää: Yhteisömme on paikka, jossa on mahdollisuus olla oma itsensä, verkostoitua, osallistua tapahtumiin ja viihtyä. Mutta meillä on myös muita missioita: 

  • Kannustamme näkemään ulkomailla asumisen aikana kartutetun kansainvälisen kokemuksen voimavarana.
  • Edustamme kansainvälistä näkökulmaa Suomen suuntaan.
  • Tuomme yhteen niin ruohonjuuritason toimijoita kuin asiantuntijoita, mahdollistaen ajatustenvaihdon seminaareissa ja sähköisissä foorumeissa. Näin syntyy vertaistuen verkosto, joka antaa mahdollisuuden osallistua keskusteluun ja kokemusten jakamiseen mistä päin maailmaa tahansa.

Pääteemojamme ovat henkilökohtainen kehitys ja sopeutuminen vieraisiin kulttuureihin sekä ammatilliset haasteet ja uran kehitys ulkomailla, paluumuuttoon liittyvät kysymykset ja ulkosuomalaisten kansainväliset mahdollisuudet toimia yhteydenluojina Suomen ja muiden maiden välillä. 

Voit lukea lisää missiostamme tältä: Missio

Meillä on siis vielä paljon tehtävää! Tällä viikolla saavutimme jälleen uuden etapin matkallamme: 

Lähetimme hakemuksen yhdistysrekisteriin ja se tarkoittaa sitä, että Finnish Women Worldwide on pian -jos kaikki menee hyvin- aivan oikea yhdistys. Tämä antaa meille mahdollisuuden entistä tehokkaampaan järjestäytymiseen, mahdollisuuksiin saada lisää resursseja  ja sitä kautta myös parempiin palveluihin.

Mutta ei huolta! Facebook-ryhmämme tulee pysymään edelleen avoinna kaikille ulkosuomalaisille naisille.

Nyt skumpat esiin ja juhlitaan tätä saavutusta!

Tiedotamme lisää yhdistysasioista myöhemmin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s